Nézze meg Cseh László karrierjének utolsó úszását! + videó

Olimpiai hetedik hellyel ért véget Cseh László csodálatos pályafutásának utolsó úszása, amelyet nagyon erősen kezdett a 35 éves klasszis. Ugyanitt megnézheti Milák Kristóf tiszavirág-életű új olimpiai rekordját száz pillangón, valamint Telegdy Ádám karrierjének eddigi legnagyobb sikerét.

Magyar Nemzet
2021. 07. 30. 6:10
CSEH Lszl
Tokió, 2021. július 30. A késõbbi hetedik Cseh László (hátul) a férfi 200 méteres vegyesúszás döntõjében a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizesközpontban 2021. július 30-án. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Féltávnál, a pillangó és a hát után még a második helyen haladt a 200 vegyes döntőjében, aztán mellen visszaesett, végül gyorson a hetedik helyen csapott a célba. Mindent elmond arról, mekkora egyénisége az úszósportnak, hogy az aranyérmes is meghajolt előtte a medence partján a tiszteletét kifejezve.

új olimpiai rekordot állított fel a 100 pillangó elődöntőjében (50,18 másodperc), amely mindössze néhány percet élt meg, mert a második futamban a szám világcsúcstartója, rögvest megjavította (49,71). Nagy csata várható köztük a holnapi fináléban.

Telegdy Ádám ötödik helyen végzett a 200 hát döntőjében, s ezzel túlszárnyalva a 2019-es vb-n elért hetedik helyezését, pályafutása eddigi legnagyobb sikerét érte el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.