Búcsút int profi karrierjének a golflegenda

A 45 éves Tiger Woods év eleji autóbalesete óta most először adott interjút – írja a Híradó.hu.

Forrás: hirado.hu2021. 12. 01. 8:08
WOODS, Tiger
Augusta, 2019. prilis 15. Az amerikai Tiger Woods a plyafutsa sorn tdszr kirdemelt zld zakban, miutn megnyerte az idny els Major-viadalt, a Masters golfversenyt a georgiai Augustban 2019. prilis 14-n. Woods tizenegy v elteltvel gyztt jra a sportg cscsnak szmt Major-versenyek egyikn. MTI/EPA/Tannen Maury Fotó: Tannen Maury
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sportlegenda február 23-án szenvedett balesetet Los Angeles közelében. A kocsija lesodródott az útról, és többször megpördülve az oldalán landolt. A játékos jobb lábszára és bokája roncsolódott, több nyílt törése volt, több órán át operálták, ennek során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Woodsra ezután komoly rehabilitációs hónapok vártak, a fizikoterápia mellett a járást is újra kellett tanulnia.

A golfozó most a Golf Digestnek elmondta, hogy nem fog visszatérni a profi versenyzéshez, de ezzel teljes mértékben meg tud barátkozni – írja a People.

Nem kell a világ legjobb játékosai ellen versenyeznem, hogy nagyszerű és teljes életem legyen. A baleset után, már nem tudnék ugyanaz a játékos lenni, aki voltam és ezt az igazságot hajlandó vagyok elfogadni

– mondta.

Woods persze nem köszön el végérvényesen a végeláthatatlan zöld pázsittól, amint újra versenyképes lesz, ütőt ragad, de a jövőben csak néhány felkérést vállal majd el évente.

Nem kell már trófeákat nyernem ahhoz, hogy jól éljek, a legutóbbi hátműtétem után képletesen szólva nekiálltam ismét megmászni a Mount Everestet, de most már nem alkalmas erre a szervezetem

– tette hozzá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

(@tigerwoods) által megosztott bejegyzés

Woods a múlt héten egy rövid videót tett közzé, amelyen elüt egy golflabdát a pályán, de később lehűtötte a rajongók lelkesedését, mondván, a rehabilitációnak még a felénél sem jár – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Az eredeti írás ITT érhető el.

Borítókép: Tiger Woods 2019-ben (Fotó: MTI/EPA/Tannen Maury)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.