Összetört Kóbor János felesége a gyásztól

A zenekar menedzsere beszélt arról, hogyan viseli férje elvesztését Kóbor János felesége.

Forrás: ORIGO2021. 12. 08. 21:41
KÓBOR JÁNOS és felesége Forrás: TV2/MOKKA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A zenész felesége november óta, az első perctől kezdve külön engedéllyel mindig ott volt Kóbor mellett, akinek még az utolsó percekben is fogta a kezét. Trunkos András, az Omega együttes menedzsere a Blikknek árulta el, hogy Zsóka nagyon nehezen viseli férje elvesztését, mivel közte és az Omega legendás énekese között egy olyan igaz szerelem volt, ami ma csak keveseknek adatik meg - olvasható az Origo cikkében.

Zsóka hívott reggel, majd zokogva csak annyit mondott a telefonba, „Meghalt Mecky". Szegény csak sír, nagyon nehezen viseli, hogy elment a szerelme. Rajongással imádta, annyira szerette, hogy talán néha már túlzottan is rajongott érte, de ez érthető, és sokan vágynának ilyen házasságra - mondta Trunkos András, a zenekar menedzsere.

Nagy Feró az Origónak elmesélte omegás emlékeit, és megkeresésükre Pataky Attila is megemlékezett Kóbor Jánosról.

Borítókép: Kóbor János és felesége (FORRÁS: TV2/MOKKA)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.