Pályája elhagyásán gondolkozik Elon Musk

A munkamániás milliárdos felmondana munkahelyein, és inkább influenszerként folytatná. Reméljük, talál hozzá szponzorokat, és izgatottan várjuk, vajon mit fog ezen pozíciójában reklámozni – írja a Vg.hu.

Forrás: vg.hu2021. 12. 10. 9:00
MUSK, Elon; LASCHET, Armin
Grünheide, 2021. augusztus 13. Elon Musk, a Tesla Motors amerikai elektromosjármû-gyártó és a SpaceX amerikai ûrkutatási magánvállalat vezérigazgatója (j) nyilatkozik a sajtó képviselõinek a Tesla Gigafactory nevû gyárának építési területén a Berlin szomszédságában fekvõ Grünheidében 2021. augusztus 13-án. Balról Armin Laschet, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke, Észak-Rajna-Vesztfália tartomány kormányfõje. A Tesla elsõ európai gyára várhatóan 2021 végén kezdi meg a mûködését. MTI/EPA/DPA-Zentralbild/Patrick Pleul Fotó: Patrick Pleul
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután Twitter szavazáson döntött részvényei eladásáról, majd a pénzt kollektív tévedésként leíró feltételezés iránti tetszését fejezte ki, Elon Musk ismét felkavarta az állóvizet a Twitteren.

A kapuzárási pánikban szenvedő milliárdos legújabb bejegyzésében arról írt pénteken, hogy szeretné otthagyni munkahelyeit és főállású influenszerként folytatná pályafutását. A felvetés testhezállónak tűnik, hiszen közösségi médiás jelenléte alapján már eddig is úgy tűnhetett, hogy valami hasonlóval tölti az idejét – olvasható az oldalon.

Ugyanakkor a heti 60-80 órás munkahetet ideálisnak tartó excentrikus milliárdostól így is szokatlan, hogy szabadulna a munka kötöttségeitől. 

Kíváncsian várjuk azt is, hogy a piacok hogyan reagálnak majd a Tesla-vezér legújabb felvetésére a tengerentúli tőzsdék nyitását követően.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Elon Musk (Fotó: MTI/EPA/DPA-Zentralbild/Patrick Pleul)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.