Varga Miklós is a biztonságra és a békére szavaz majd vasárnap

A legendás énekes-színész szerint, aki háborúpárti, az egy két lábon járó idióta.

Forrás: Ripost2022. 04. 01. 12:41
Varga Miklós
Budapest, 2020. január 8. Varga Miklós énekes, színmûvész, rockzenész a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A mûsorban a meghívott vendégek Szigeti Ferenc zenész, gitáros, zenei producer, a Karthago rockegyüttes alapítója, vezetõje, valamint a Proton és a Zebra lemezkiadók, majd a Polygram magyarországi képviseletének vezetõje pályájának jelentõsebb állomásait elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Miklós nyíltan vállalja, hogy sok más hírességhez hasonlóan ő is a biztonságra és a békére szavaz majd vasárnap – írja a Ripost.

István, a király egykori megformálója szerint a békevágy egyidős az emberiséggel, mindenkiben ott lakozik, ő ezért is mély megdöbbenéssel és aggodalommal figyeli a körülöttünk zajló eseményeket.

A legendás énekes-színész markáns véleményt fogalmazott meg: szerinte aki háborúpárti, az egy két lábon járó idióta.

Háború vagy béke? Erre az egyetlen elfogadható válasz természetesen a béke. Aki a háborúra szavaz, az egy két lábon járó idióta. Hát mégis ki az, aki géppuskaropogásban, bombák árnyékában szeretne élni? Én biztosan nem

– kezdte a Ripostnak Varga Miklós, aki nem tagadja, nagyon tart attól, hogy esetleg hazánk is belekeveredik a háborús konfliktusba, ha esetleg egy háborúpárti kormány kezébe kerül az irányítás.

Természetesen figyelemmel követem a háborúval kapcsolatos híreket. Aggódom, hiszen borzalmas dolgok történnek, nem messze az országhatártól. Szerintem az egyetlen jó megoldás, amit Magyarország tehet, az az, hogy kimarad a háborúból. Egy kis ország vagyunk, érdemben nem tehetünk mást. Bele se merek gondolni, milyen következményekkel járna, ha esetleg mégis valahogy másképp történne, és itt is hasonló szörnyűségek történnének, mint Ukrajnában. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy szerintem egyetlen normális, józanul gondolkodó ember sem véli úgy, hogy a háború és az erőszak bármire is megoldást jelenthet

– jelentette ki határozottan a művész, aki természetesen él április 3-án a szavazati jogával, és az sem kérdés, hogy a béke jegyében hová húzza be majd azt a bizonyos X-et.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Varga Miklós énekes, színművész, rockzenész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda úti gyártóbázisának SZOP stúdiójában (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.