Ezzel szórakoztatja az ikreket Rúzsa Magdi + fotó

Februárban születtek meg Rúzsa Magdi hármas ikrei, akik elképesztő gyorsasággal növekednek.

Forrás: ORIGO.HU2022. 06. 12. 19:24
Rúzsa Magdi Instagram-oldala
Rúzsa Magdi Instagram-oldala Forrás: Rúzsa Magdi Instagram-oldala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Februárban születtek meg Rúzsa Magdi hármas ikrei, akik elképesztő gyorsasággal növekednek. Egy nagyon aranyos képet osztott meg a babákról, hogyan múlatják az időt.

Beköszöntött a nyár, ezért Rúzsa Magdi bátran kiviszi a gyerekeit a szabadba, hogy a friss levegőn legyenek. Három babával azonban nincs könnyű dolga, de szerencséjére mindig akad segítsége. Legutóbbi bejegyzésében megmutatta, hogyan hintáznak a kertben, azonban az egyik csöppség lemaradt a fotóról.

RÚZSA MAGDI INSTAGRAM OLDALA
Forrás: Rúzsa Magdi Instagram-oldala

Az énekesnő nem árulta el, hogy az ikrek közül kiket láthatunk a fotón és a harmadik baba hol van, de valószínűleg csak nem fért bele a képbe az összes hinta, melyből elképesztően aranyosan lógatják ki lábaikat a csöppségek – olvasható az Origó cikkében.

Borítókép forrása: Rúzsa Magdi Instagram-oldala

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.