Will Smith és Chris Rock nem békült ki az Oscar-gálás pofozkodás óta

Jada Pinkett Smith először nyilatkozott hosszabban az Oscar-gála nagy botrányáról, amikor férje, Will Smith felpofozta Chris Rockot, aki a színésznő kopaszságával viccelődött – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: Origo2022. 06. 05. 11:16
SMITH, Will; ROCK, Chris
Los Angeles, 2022. március 28. Will Smith amerikai színész (j) megüti Chris Rock amerikai komikust a 94. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2022. március 27-én. Smith azért ütötte meg Rockot mert az Smith felesége, Jada Pinkett Smith leborotvált fején viccelõdött. MTI/AP/Invision/Chris Pizzello Fotó: Chris Pizzello
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ami az Oscar-estét illeti: semmit nem remélek jobban, mint hogy ennek a két intelligens embernek lehetősége lesz gyógyulni, megbeszélni ezt és kibékülni. Amilyen állapotban van a világ, szükségünk van rájuk, szükségünk van egymásra

– mondta a színésznő.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Will Smith amerikai színész  megüti Chris Rock amerikai komikust a 94. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2022. március 27-én (Fotó: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.