Chris Rock először szólalt meg azután, hogy Will Smith felpofozta

Chris Rock Bostonban, egy telt házas stand-up műsorban szólalt meg először a hírhedt pofonról, amit Will Smith osztott ki neki az Oscar-gálán – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: Origo.hu2022. 03. 31. 12:09
SMITH, Will; ROCK, Chris
Boston, 2022. március 31. Chris Rock amerikai humorista (k) érkezik a bostoni Wilbur Színházban rendezett fellépésére 2022. március 30-án. Az elmúlt 48 órában huszonötször annyi jegyet adtak el Rock stand-up elõadásaira, mint amennyi egy átlagos napon fogyott. A komikust Will Smith amerikai színész ütötte meg a március 27-én rendezett 94. Oscar-gálán, mert az Smith felesége, Jada Pinkett Smith leborotvált fején viccelõdött. MTI/AP/Michael Dwyer Fotó: Michael Dwyer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

És a ti hétvégétek milyen volt? 

 – nyitotta műsorát a komikus.

Még nem nagyon van a fejemben semmi arról, ami történt. Még próbálom feldolgozni. Majd egyszer beszélek erről, komolyan és viccesen. De írtam egy teljes műsort még a hétvége előtt, úgyhogy most mondani fogok pár viccet

 – folytatta, majd belekezdett az előadásába. 

Borítókép: Chris Rock amerikai humorista érkezik a bostoni Wilbur Színházban rendezett fellépésére 2022. március 30-án (Fotó: MTI/AP/Michael Dwyer)
 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.