Will Smith bocsánatot kért Chris Rocktól az Oscar-pofonért

Az immár Oscar-díjas Will Smith egy nap elteltével, Instagramon kért bocsánatot Chris Rocktól az Oscar-gálán elcsattant, hírhedt pofon miatt – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: Origo2022. 03. 29. 19:04
SMITH, Will; ROCK, Chris
Los Angeles, 2022. március 28. Will Smith amerikai színész (j) megüti Chris Rock amerikai komikust a 94. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2022. március 27-én. Smith azért ütötte meg Rockot mert az Smith felesége, Jada Pinkett Smith leborotvált fején viccelõdött. MTI/AP/Invision/Chris Pizzello Fotó: Chris Pizzello
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az erőszak minden formája mérgező és pusztító. A tegnap esti viselkedésem elfogadhatatlan. A munkánk része tűrni a vicceket, de a Jada betegségéről szóló poén már túl sok volt nekem, és érzelmileg reagáltam

– írta a színész.

Chris Rock nem esett ki a szerepéből a pofon ellenére (Fotó: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello)

Így zárta sorait: 

Nem ilyen ember akarok lenni. Bocsánatot kérek Chrisről, az akadémiától, a Williams-családtól és a Richard király stábjától. Bánom, hogy a viselkedésem foltot ejtett a nagyszerű közös utazásunkon. Dolgozom magamon.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Will Smith amerikai színész megüti Chris Rock amerikai komikust a 94. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2022. március 27-én. Smith azért ütötte meg Rockot mert az Smith felesége, Jada Pinkett Smith leborotvált fején viccelődött (Fotó: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.