Balázs Klári: Gyuri nélkül nincs jövőképem

Az énekesnő őszintén vallott férjével kapcsolatos érzéseiről.

Forrás: RIPOST.HU2022. 07. 30. 20:47
Korda György és Balázs Klári (Fotó: Móricz István/BORS)
Korda György és Balázs Klári (Fotó: Móricz István/BORS) Forrás: Móricz István/BORS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Balázs Klárit és Korda Gyurit senki és semmi el nem választhatja egymástól immár 42 éve. A 70 éves énekesnő és Gyuri bácsi nemcsak a színpadon, de a hétköznapokban is remek párost alkotnak - olvasható a Ripost cikkében.

„Nagyon változatos, színes, tartalmas volt az elmúlt négy évtizedünk. Egy percre sem unatkozom Gyuri mellett” – magyarázta Klárika a Best magazinnak, majd folytatta: „Ketten kerek az életünk, ami tudom, sokak számára elképzelhetetlen, de mi így vagyunk boldogok. Soha nem vágytam arra, hogy akár egy napot is eltöltsek nélküle, de még egy barátnőzős, csajos délutánra sincs igényem. Számomra csak Gyuri létezik, nélküle nem vagyok hajlandó semmilyen programon részt venni, de nem is kell, hiszen abszolút egy az érdeklődési körünk. Mindketten pókerezünk, ugyanazokat a zenéket, filmeket, ételeket szeretjük, imádunk utazni, kikapcsolódni, csupán annyi a különbség közöttünk, hogy én nyugodtabb természetű vagyok. Gyuri kicsit hevesebb, de még ez is tetszik benne.

Hihetetlen vagy sem, de még 42 év után sem tudok belekötni. Nélküle nincs jövőképem, csak vele tudom elképzelni az életemet!”

– vallotta be az énekesnő.

Borítókép: Korda György és Balázs Klári (Fotó: BORS/Móricz István)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.