Aggódnak a rajongók, elhalasztotta a koncertjét Zorán

Legközelebbi koncertjét le kellett mondania Zoránnak.

Forrás: BORSONLINE.HU2022. 09. 21. 16:48
SZTEVANOVITY Zorán
Budapest, 2019. április 24. Sztevanovity Zorán elõadómûvész, zeneszerzõ interjút ad az MTI újságírójának a Hotel Budapest kávézójában 2019. március 28-án. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feltűnően sok sztár mondja le hirtelen koncertjeit betegségre hivatkozva. Zorán a Facebook oldalán, ahogyan a Magyar Zene Háza oldalán is látható, egy hivatalos közleményben lemondta szeptember 22-i koncertjét. Az eseményt október 5-re halasztották.

Kedves közönségünk! Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy Zorán 2022. szeptember 22-i koncertje betegség miatt elmarad. A koncertet új időpontban, 2022. október 5-én rendezzük meg.

 – írta a hivatalos értesítést szűkszavúan a rendezvényközpont. Nem részletezték, hogy milyen betegséggel küzd az énekes vagy a zenekar egyik tagja, azonban a Bors megkeresésére Zorán menedzsmentje közölte, hogy az ügyben nyilatkozni nem szeretne, a művészt pedig eddig a pillanatig sem érték el.

A rajongók a zenész bejegyzése alatt mindenesetre tömegesen aggódnak a művészért.

– Mihamarabbi gyógyulást a betegnek – írták a követők Zorán oldalán.

Rengetegen kívántak a pár órája látható bejegyzés alatt jobbulást - olvasható a Borsonline cikkében.

Borítókép: Sztevanovity Zorán előadóművész, zeneszerző interjút ad az MTI újságírójának a Hotel Budapest kávézójában 2019. március 28-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.