Meghitt családi fotót tett közzé Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi és férje, Simon Vilmos hármas ikrei február elsején születtek, azóta meglepően sokat nőttek, már etetőszékben ülve falatozzák a bébiételt – írja az Origo.hu.

Forrás: Origo.hu2022. 08. 18. 11:42
RÚZSA Magdi
Sukoró, 2021. augusztus 12. Rúzsa Magdi énekel az Egyetemisták és Fõiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 11-én. A 45. EFOTT-fesztivált augusztus 11-15. között rendezik a Velencei-tó északi partján fekvõ településen. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az énekesnő nem sokáig vonult vissza a zenéléstől, már nyár elején koncertezett és azóta is gőzerővel dolgozik és vállal fellépéseket. Természetesen családja és férje mindenben támogatják, amíg Rúzsa Magdit elszólítják a kötelezettségei, de ezen kívül minden időt megragad, hogy gyerekeivel legyen.

Most egy igazán meghitt baba-mama pillanatot mutatott meg rajongóinak, ahogy az egyik gyerekét már etetőszékből, bébiétellel próbálja megetetni. A fotó mellett őszintén bevallotta, hogy nem megy minden zökkenőmentesen, de boldogabb, mint valaha.

Imádom ezeket a perceket. Lehet, hogy fáradtabb vagyok, mint valaha, de három csodával lettünk gazdagabbak! Szétröhögjük magunkat miközben röpködnek az ételek vagy az arcunkban landol a kanál tartalma

– írta a kép mellé Rúzsa Magdi, aki az etetéshez még egy baseballsapkát is felvett, valószínűleg azért, hogy haját védje a kéretlen ételdaraboktól.

Az eredeti cikk ITT olvasható.
Borítókép: Rúzsa Magdi (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.