Brad Pitt reagált Angelina Jolie megdöbbentő vádjaira

Nem sokáig maradtak szó nélkül a színésznő vádjai, Pitt ügyvédjén keresztül reagált.

Forrás: Híradó.hu2022. 10. 07. 9:43
PITT, Brad; Jolie, Angelina
Hollywood, 2015. november 6. Angelina Jolie Pitt és férje, Brad Pitt amerikai színészek A tengernél (By the Sea) címû filmjük világpremierjén Hollywoodban 2015. november 5-én. A filmet Angelina Jolie Pitt rendezte, valamint a forgatókönyvet is õ írta. (MTI/EPA/Jimmy Morris) Fotó: JIMMY MORRIS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brad Pitt tömör és határozott válasszal utasította el exfelesége, Angelina Jolie súlyos vádjait – olvasható a Híradó.hu cikkében. A színésznő szerint a színész 2016 szeptemberében a magángépükön fizikailag bántalmazta őt és gyermekeiket – írta a Page Six.

“Ez egyáltalán nem igaz!” – üzente meg Brad Pitt.

Jolie nemrég ellenkeresetet nyújtott be Pitt ellen a Château Miraval francia borászatért folytatott jogi csatájukban, melyet az egykori sztárpár több mint egy évtizede vásárolt meg. A Variety által megszerzett dokumentumokban ott lapultak a részletek Pitt, Jolie és a gyermekeik között történt veszekedésről.

Pitt az év elején indított pert Jolie ellen, aki az ő tudta nélkül eladta a Château Miraval felét. Jolie ügyvédei az ellenkeresetben most arra hivatkoznak, hogy Pitt csapatával folytatott tárgyalások a borászat ügyében megszakadtak, miután a színész alá akart íratni gyermekei anyjával egy titoktartási szerződést, melynek értelmében nem nyilatkozhatott volna az ominózus repülőgépes incidensről, sem Brad és gyermekei kapcsolatáról.

A beadvány szerint az exférj fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütött, Jolie-t pedig a fejénél fogva ragadta meg és megrázta, mielőtt nekilökte volna a mosdó falának.

Miután a színész a gyerekek felé indult, exfelesége utánakapott, hogy visszatartsa, mert azt hitte, megüti őket, ekkor sérült meg a színésznő a könyökén és a hátán. A gyerekek ezután az apjukhoz rohantak, és egymást próbálták védeni. Könyörögtek az apjuknak, hogy nyugodjon meg, mindannyian meg voltak rémülve. Sokan sírtak.

Brad már korábbi nyilatkozataiban is kiemelte, hogy a vádak ellenére

nem bántalmazta sem a gyermekeit, sem exfeleségét.

A Szövetségi Nyomozóiroda 2016-ban az állítólagos gyermekbántalmazás miatt már folytatott vizsgálatot Pitt ellen. Jolie akkor fényképeket adott a szövetségi hatóságoknak azokról a zúzódásokról, amelyeket állítása szerint exférje támadása következtében szerzett.

A nyomozást követően azonban nem indítványoztak büntetőeljárást Pitt ellen, aki akkoriban még alkoholproblémákkal küzdött. A korábbi sztárpár barátai közül többen is állítják, hogy Jolie az utóbbi évek során tudatosan próbálta meg elidegeníteni a gyermekeket a színésztől.

A szülők a bíróság 2021 döntése szerint közös felügyeletet kaptak gyerekeikre, akik közül azóta ketten, a 20 éves Maddox és a 18 éves Pax felnőttek. Jolie egyébként nem törődött bele az ítéletbe, és a bennfentesek szerint addig fogja húzni az időt a perben, míg az összes gyermeke, a most 17 éves Zahara, a 16 éves Shiloh, valamint 14 éves ikreik, Knox és Vivienne is nagykorú nem lesz.

Jolie hathatós közbenjárása miatt Braddel állítólag sem Maddox, sem Pax nem tartja a kapcsolatot, kisebb gyermekeivel azonban a mai napig is jó a viszonya.

 

Borítókép: Angelina Jolie és Brad Pitt (Fotó: MTI/EPA/Jimmy Morris)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.