időjárás 1°C Stefánia 2022. november 28.
logo

Brad Pitt reagált Angelina Jolie megdöbbentő vádjaira

Forrás: Híradó.hu
2022.10.07. 09:43
Brad Pitt reagált Angelina Jolie megdöbbentő vádjaira

Brad Pitt tömör és határozott válasszal utasította el exfelesége, Angelina Jolie súlyos vádjait – olvasható a Híradó.hu cikkében. A színésznő szerint a színész 2016 szeptemberében a magángépükön fizikailag bántalmazta őt és gyermekeiket – írta a Page Six.

“Ez egyáltalán nem igaz!” – üzente meg Brad Pitt.

Jolie nemrég ellenkeresetet nyújtott be Pitt ellen a Château Miraval francia borászatért folytatott jogi csatájukban, melyet az egykori sztárpár több mint egy évtizede vásárolt meg. A Variety által megszerzett dokumentumokban ott lapultak a részletek Pitt, Jolie és a gyermekeik között történt veszekedésről.

Pitt az év elején indított pert Jolie ellen, aki az ő tudta nélkül eladta a Château Miraval felét. Jolie ügyvédei az ellenkeresetben most arra hivatkoznak, hogy Pitt csapatával folytatott tárgyalások a borászat ügyében megszakadtak, miután a színész alá akart íratni gyermekei anyjával egy titoktartási szerződést, melynek értelmében nem nyilatkozhatott volna az ominózus repülőgépes incidensről, sem Brad és gyermekei kapcsolatáról.

A beadvány szerint az exférj fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütött, Jolie-t pedig a fejénél fogva ragadta meg és megrázta, mielőtt nekilökte volna a mosdó falának.

Miután a színész a gyerekek felé indult, exfelesége utánakapott, hogy visszatartsa, mert azt hitte, megüti őket, ekkor sérült meg a színésznő a könyökén és a hátán. A gyerekek ezután az apjukhoz rohantak, és egymást próbálták védeni. Könyörögtek az apjuknak, hogy nyugodjon meg, mindannyian meg voltak rémülve. Sokan sírtak.

Brad már korábbi nyilatkozataiban is kiemelte, hogy a vádak ellenére

nem bántalmazta sem a gyermekeit, sem exfeleségét.

A Szövetségi Nyomozóiroda 2016-ban az állítólagos gyermekbántalmazás miatt már folytatott vizsgálatot Pitt ellen. Jolie akkor fényképeket adott a szövetségi hatóságoknak azokról a zúzódásokról, amelyeket állítása szerint exférje támadása következtében szerzett.

A nyomozást követően azonban nem indítványoztak büntetőeljárást Pitt ellen, aki akkoriban még alkoholproblémákkal küzdött. A korábbi sztárpár barátai közül többen is állítják, hogy Jolie az utóbbi évek során tudatosan próbálta meg elidegeníteni a gyermekeket a színésztől.

A szülők a bíróság 2021 döntése szerint közös felügyeletet kaptak gyerekeikre, akik közül azóta ketten, a 20 éves Maddox és a 18 éves Pax felnőttek. Jolie egyébként nem törődött bele az ítéletbe, és a bennfentesek szerint addig fogja húzni az időt a perben, míg az összes gyermeke, a most 17 éves Zahara, a 16 éves Shiloh, valamint 14 éves ikreik, Knox és Vivienne is nagykorú nem lesz.

Jolie hathatós közbenjárása miatt Braddel állítólag sem Maddox, sem Pax nem tartja a kapcsolatot, kisebb gyermekeivel azonban a mai napig is jó a viszonya.

 

Borítókép: Angelina Jolie és Brad Pitt (Fotó: MTI/EPA/Jimmy Morris)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.