időjárás 5°C Vilma 2022. december 5.
logo

Elképesztő áron adná el a Reszkessetek, betörők! sztárja pazar hollywoodi otthonát

Forrás: Origo.hu
2022.10.30. 13:34 2022.10.30. 13:46
Elképesztő áron adná el a Reszkessetek, betörők! sztárja pazar hollywoodi otthonát

Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! című film egykori gyereksztárja megválik az ingatlantól.

Nálunk kultikus alkotás lett a Reszkessetek, betörők! című film, amit szinte az egész ország imád.  A gyerek főszereplő, Macaulay Culkin számára nehéz volt a kamaszkor. Gyorsan sztár lett belőle a filmnek és folytatásának köszönhetően, aztán nem találta igazán a helyét, és jöttek a drogproblémák – olvasható az Origo cikkében.

Mindenki Kevinje aztán maga mögött hagyta a múltat, és kimászott a gödörből. Öt évvel ezelőtt megismerkedett a nála nyolc évvel fiatalabb Brenda Song színésznővel, és azóta gyerekük is született.

Most a Reszkessetek, betörők! sztárja és a párja 3,2 millió dollárért eladásra bocsátotta Los Angeles-i otthonát, ami átszámítva mintegy egymilliárd-háromszázmillió forint.

A 3700 négyzetméteres otthonban egy tágas nappali van étkezővel, és még öt hálószoba és öt fürdőszoba található benne. A telken egy gyönyörű kerti ülősarkot is kialakítottak medencével.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Macaulay Culkin (Forrás: Flickr)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.