időjárás °C Melinda , Vivien 2022. december 2.
logo

Újabb exfeleség perli be Brad Pittet

Forrás: Híradó.hu
2022.11.05. 17:21 2022.11.05. 17:30
Újabb exfeleség perli be Brad Pittet

Brad Pitt nincs könnyű helyzetben – olvasható a Híradó.hu cikkében. Évek óta járja a bíróságokat Angelina Jolie-tól való válása miatt, családon belüli erőszak vádjától kezdve, a gyermekeik felügyeleti jogáért és a vagyonukért folytatott harcig, egyik csatát a másik után vívják.

Egy friss hír szerint Pitt exe, Jennifer Aniston is perelni készül, az egész jogi dráma állítólag egy produkciós cégből ered, amelyet még a 2000-es évek elején együtt alapítottak.

A Marca spanyol lap szerint a Jóbarátok színésznője állítólag 100 millió dollárra akarja perelni exét. Ennek hátterében a Plan B nevű produkciós cég áll, amit a pár még akkor indított, amikor együtt voltak. 

Pitt úgy tudni, hogy a vállalkozás eladását tervezi, amiből Aniston is szeretné megkapni a maga jussát.

Brad 2005-ben vette át a produkciós céget, és állítólag a közelgő eladással a színész komoly összeghez juthat. Aniston a jelek szerint követeli a maga részét az összegből, mivel ő is részt vett a cég létrehozásában.

A Marca szerint Aniston úgy véli, hogy soha nem kapott elismerést azért, hogy segített a cég alapításában. 

A követelés vélhetően legalább annyira szól elvekről, mint pénzről.

A cég olyan kasszasikereket alkotott, mint a Trója, a Charlie és a csokigyár, a Blone, a She Said, a Kickass, a Moneyball, a Tizenkét év rabszolgaság és még sok más, több millió dolláros film.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: Brad Pitt amerikai színész érkezik A gyilkos járat című film bemutatójára Los Angelesben 2022. augusztus elsején (Fotó: MTI/EPA/Caroline Brehman)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.