Újabb exfeleség perli be Brad Pittet

Az egész jogi dráma állítólag egy produkciós cégből ered, amelyet még a 2000-es évek elején együtt alapítottak.

Forrás: Híradó.hu2022. 11. 05. 17:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brad Pitt nincs könnyű helyzetben – olvasható a Híradó.hu cikkében. Évek óta járja a bíróságokat Angelina Jolie-tól való válása miatt, családon belüli erőszak vádjától kezdve, a gyermekeik felügyeleti jogáért és a vagyonukért folytatott harcig, egyik csatát a másik után vívják.

Egy friss hír szerint Pitt exe, Jennifer Aniston is perelni készül, az egész jogi dráma állítólag egy produkciós cégből ered, amelyet még a 2000-es évek elején együtt alapítottak.

A Marca spanyol lap szerint a Jóbarátok színésznője állítólag 100 millió dollárra akarja perelni exét. Ennek hátterében a Plan B nevű produkciós cég áll, amit a pár még akkor indított, amikor együtt voltak. 

Pitt úgy tudni, hogy a vállalkozás eladását tervezi, amiből Aniston is szeretné megkapni a maga jussát.

Brad 2005-ben vette át a produkciós céget, és állítólag a közelgő eladással a színész komoly összeghez juthat. Aniston a jelek szerint követeli a maga részét az összegből, mivel ő is részt vett a cég létrehozásában.

A Marca szerint Aniston úgy véli, hogy soha nem kapott elismerést azért, hogy segített a cég alapításában. 

A követelés vélhetően legalább annyira szól elvekről, mint pénzről.

A cég olyan kasszasikereket alkotott, mint a Trója, a Charlie és a csokigyár, a Blone, a She Said, a Kickass, a Moneyball, a Tizenkét év rabszolgaság és még sok más, több millió dolláros film.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: Brad Pitt amerikai színész érkezik A gyilkos járat című film bemutatójára Los Angelesben 2022. augusztus elsején (Fotó: MTI/EPA/Caroline Brehman)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.