időjárás -4°C Aranka 2023. február 8.
logo

Kiszivárgott Angelina Jolie Brad Pittnek írt levele

Forrás: Híradó.hu
2022.10.13. 17:55 2022.10.13. 21:01
Kiszivárgott Angelina Jolie Brad Pittnek írt levele

Angelina Jolie és Brad Pitt 2008-ban 40 millió euróért vásárolta meg a 17. századi Miraval-kastélyt a hozzá tartozó 500 hektár földdel, benne 50 hektár szőlővel a dél-franciaországi Bignole térségében, ahol a pár egykor a nyarakat töltötte – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Válásuk után azonban a színésznő a közös üzlettől is meg akart szabadulni, így tavaly eladta 50 százalékos részesedését. Amikor a pár megvásárolta a Miravalt, Jolie és Pitt állítólag egyezséget kötött, hogy soha nem adja el személyes érdekeltségeit a cégben a másik beleegyezése nélkül.

Pitt ezért úgy döntött, pert indít. Hogy Jolie miért is döntött így, egy kiszivárgott magán-e-mail enged bepillantást.

„Ez az a hely, ahová hazahoztuk az ikreket és ahol összeházasodtunk az édesanyám emlékére állított emléktábla felett. Ez volt a hely, amely magában hordozta a jövőnk ígéretét, és ahol azt hittem, hogy meg fogok öregedni. Még most is lehetetlen ezt sírás nélkül leírni. Kincsként fogom őrizni az emlékeimet arról, amit ez a hely egy évtizeddel ezelőtt jelentett számomra.” 

De ez a hely egyben a családunk végének kezdetét is jelenti – és egy olyan vállalkozásét, amelynek középpontjában az alkohol áll. 

„Azt reméltem, hogy ez lesz az, ami összetart majd minket, és megtaláljuk a fényt és a békét. Most már látom, hogy tényleg ki akartál ebből hagyni, és valószínűleg örülni fogsz, ha megkapod ezt az e-mailt”

– írta Jolie, aki nem akart részt venni olyan üzletben, amely az alkoholon alapul, miközben az alkoholista viselkedés mélyen ártott a családjának.

Jolie mindeközben ellenkeresetet nyújtott be Brad Pitt ellen a Château Miraval francia borászatért folytatott jogi csatájukban, amelyet arra használt fel, hogy exférjének valódi személyiségéről rántsa le a leplet. A színésznő újabb részletek közölt arról a bizonyos repülőútról, amely után Bradet gyermekbántalmazással vádolta meg

A színész állítólag legidősebb örökbe fogadott fiával, a kambodzsai származású, akkor 15 éves Maddoxszal kiabált egy magángépen, amely vita állítólag tettlegességig fajult.

A borászat ügye továbbra is zajlik, amely látszólag tökéletes lehetőség arra, hogy Jolie tovább folytassa exférje elleni hadjáratát, hiszen a színésznő továbbra is sérelmezi, hogy az üggyel kapcsolatban az FBI is nyomozott, de azt vádemelés nélkül végül lezárták.

 

Borítókép: Angelina Jolie (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.