Kiszivárgott Angelina Jolie Brad Pittnek írt levele

„Ez a hely a családunk végének kezdetét is jelenti” – írta 2021 januárjában e-mailben a színésznő.

Forrás: Híradó.hu2022. 10. 13. 17:55
JOLIE, Angelina
Róma, 2019. október 7. Angelina Jolie amerikai színésznõ a Demóna: A sötétség úrnõje (Maleficent: Mistress of Evil) címû filmje bemutatóján Rómában 2019. október 7-én. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Angelina Jolie és Brad Pitt 2008-ban 40 millió euróért vásárolta meg a 17. századi Miraval-kastélyt a hozzá tartozó 500 hektár földdel, benne 50 hektár szőlővel a dél-franciaországi Bignole térségében, ahol a pár egykor a nyarakat töltötte – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Válásuk után azonban a színésznő a közös üzlettől is meg akart szabadulni, így tavaly eladta 50 százalékos részesedését. Amikor a pár megvásárolta a Miravalt, Jolie és Pitt állítólag egyezséget kötött, hogy soha nem adja el személyes érdekeltségeit a cégben a másik beleegyezése nélkül.

Pitt ezért úgy döntött, pert indít. Hogy Jolie miért is döntött így, egy kiszivárgott magán-e-mail enged bepillantást.

„Ez az a hely, ahová hazahoztuk az ikreket és ahol összeházasodtunk az édesanyám emlékére állított emléktábla felett. Ez volt a hely, amely magában hordozta a jövőnk ígéretét, és ahol azt hittem, hogy meg fogok öregedni. Még most is lehetetlen ezt sírás nélkül leírni. Kincsként fogom őrizni az emlékeimet arról, amit ez a hely egy évtizeddel ezelőtt jelentett számomra.” 

De ez a hely egyben a családunk végének kezdetét is jelenti – és egy olyan vállalkozásét, amelynek középpontjában az alkohol áll. 

„Azt reméltem, hogy ez lesz az, ami összetart majd minket, és megtaláljuk a fényt és a békét. Most már látom, hogy tényleg ki akartál ebből hagyni, és valószínűleg örülni fogsz, ha megkapod ezt az e-mailt”

– írta Jolie, aki nem akart részt venni olyan üzletben, amely az alkoholon alapul, miközben az alkoholista viselkedés mélyen ártott a családjának.

Jolie mindeközben ellenkeresetet nyújtott be Brad Pitt ellen a Château Miraval francia borászatért folytatott jogi csatájukban, amelyet arra használt fel, hogy exférjének valódi személyiségéről rántsa le a leplet. A színésznő újabb részletek közölt arról a bizonyos repülőútról, amely után Bradet gyermekbántalmazással vádolta meg

A színész állítólag legidősebb örökbe fogadott fiával, a kambodzsai származású, akkor 15 éves Maddoxszal kiabált egy magángépen, amely vita állítólag tettlegességig fajult.

A borászat ügye továbbra is zajlik, amely látszólag tökéletes lehetőség arra, hogy Jolie tovább folytassa exférje elleni hadjáratát, hiszen a színésznő továbbra is sérelmezi, hogy az üggyel kapcsolatban az FBI is nyomozott, de azt vádemelés nélkül végül lezárták.

 

Borítókép: Angelina Jolie (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.