Új információkat közöltek Carrie Fisher haláláról

Azonban a pontos okokat továbbra sem tudják meghatározni.

Marosi Adrienn
2017. 06. 17. 9:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra sem tudják meghatározni, pontosan mi okozta Carrie Fisher halálát tavaly decemberben – írja a The Guardian. A szakemberek mindössze annyit közöltek, hogy a színésznő alvási apnoe (alvásfüggő légzészavar) és „más tényezők” kombinációja következtében hunyt el.

Korábban arról számoltak be, hogy Carrie Fisher szervezetében többféle gyógyszert is találtak, ám azt a halottkémek nem tudták megállapítani, hogy ezek mennyiben járultak hozzá halálához.

2016 végén a színésznő Londonban forgatott egy tévésorozatban. A felvételek után barátaival, köztük Salman Rushdie íróval vacsorázott, majd december 23-án elindult haza, Los Angelesbe. Rosszul lett a repülőgépen, elvesztette az eszméletét, és soha többet nem nyerte vissza, helyi idő szerint december 27. reggelén elhunyt. Édesanyja, Debbie Reynolds másnap – miközben fia házában éppen Carrie Fisher temetéséről intézkedtek – agyvérzést kapott, és a kórházban meghalt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.