Kevesebb Trump lesz a South Park új évadában

Inkább a gyerekekre koncentrálnak majd.

Lakner Dávid
2017. 07. 05. 20:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután a huszadik évad középpontjában Hillary Clinton és a Donald Trumpot játszó Garrison tanár úr választási küzdelme állt, ősszel már jóval kevesebb nagypolitikával térhet vissza a South Park – írta a Los Angeles Times. A lapnak adott interjújában Trey Parker elmondta, ezúttal félreteszik majd a Trump-vicceket, és arra koncentrálnak, ami a sorozatot igazán naggyá tette: a gyerekekre. – Mára unalmassá vált, hogy folyton a legfrissebb híreket figurázzuk ki. Soha nem erről szólt valójában a South Park – jelentette ki Parker, aki a napokban a Gru 3-at promotálja, amiben szinkronszerepet vállalt.

A készítő nem szeretnék, hogy az egész arról szóljon: „nézzük csak, mit is fogunk épp mondani Trumpról”. Márpedig Matt Stone-nal úgy látták, kicsit azzá váltak az utóbbi időkben, amit mindketten kifejezetten utáltak. A huszonegyedik évadban így inkább visszatérnének a robotnak öltöző, illetve Butterst szívató Cartmanhez és ahhoz, ami szerintük a sorozat savát-borsát adja: hogy gyerekek gyerekként viselkednek, hol teljesen képtelen módon, máskor durván, erőszakosan. A továbbiakban viszont kerülnék, hogy arra koncentráljanak: „te is hallottad, most épp mit művelt Trump?” Parker szerint ez már egyáltalán nem tudja érdekelni őket. 

A politika South Parkon belüli megjelenéséről itt írtunk tavaly novemberben. Már a huszadik évad indulásakor arról számolhattunk be egyébként, miként kapta meg a magáét Trump és Clinton is. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.