Új forgatókönyvíró dolgozik a Star Wars kilencedik részén

Az űreposz harmadik trilógiájának befejező epizódját Jack Thorne dolgozza át.

MN
2017. 08. 02. 17:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az űreposz harmadik trilógiájának befejező részét a Julia Roberts főszereplésével készült Csodácskát is jegyző Jack Thorne brit forgatókönyvíró dolgozza át, a forgatást januárban tervezik elkezdeni – írja az MTI.

Eddig az epizódot rendező Colin Trevorrow és Derek Connolly forgatókönyvíró írták a filmet, a lap forrásai szerint azonban „szükség volt új szemre”. Nem tudni, milyen mértékben dolgozza át a forgatókönyvet az új munkatárs. 

A kilencedik részt a tervek szerint 2019. május 24-én mutatják be. A Rian Johnson írta és rendezte Star Wars: Az utolsó Jedik című nyolcadik rész idén december 15-én kerül a mozikba.

Jack Thorne arról is ismert, hogy J. K. Rowlinggal és John Tiffanyval közösen ő írta a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarabot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.