idezojelek

Csak a szokásos

A néhai Gyurcsány-kormány államtitkára bizony nem nagyon tülekedett, amikor az észt porciózták.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Jobb dolguk nem lévén, továbbra is Orbán Viktor gazdaságpolitikáján rugóznak az ellenzék obsitos tótumfaktumai. Hagyomány ez arrafelé, és férfiasan be kell lássuk, ebben utolérhetetlenek. Bár egy kaptafára készülnek a kinyilatkoztatások, előadóik azért igyekeznek színezni az ökörségeiket. Minap Katona Tamás fanyalgásainak adott teret a Hírklikk.hu.

 A néhai Gyurcsány-kormány államtitkárának szemináriumi elmélkedéséből elég hamar kiviláglik, bizony nem nagyon tülekedett, amikor az észt porciózták.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemes egyszerűséggel ledarálja a szokásos mantrát, az elmaradhatatlan rezümével: Orbán Viktornak harangoztak, kettészakadt a társadalom, túlfűtötté vált a gazdaság, összeszerelő ország lettünk stb. Meg hogy nagy baj, hogy környezetszennyező beruházások jönnek hozzánk, itt van például a hamarosan épülő kínai akkumulátorgyár. (Az csöppet nem zavarja a szocialista szellemóriást, hogy éppen itt gyártják majd az áhított környezetbarát „zöldautók” alapalkatrészét.) A derűs olvasmányból megtudjuk azt is, hogy a Fidesz fölrúgta a jogállamot, bebetonozta saját hatalmát, miközben egy szűk réteg degeszre gazdagodott. 

A lumpenproletariátus hergelése sem marad el: „Gondoljunk csak a nemzet gázszerelőjére, aki víz-, gáz- és később »sajtószerelőként« az ország leggazdagabb emberévé válhatott.” Az ökörség csimborasszója ez a passzus: „Minden támogatás azokat szolgálja, akik nem szorulnak rá. Jó példa erre az összes olyan támogatás, amit a családok kapnak.” Majd elfelejtettem: Katona gondolkodót 2006-ban maga Gyurcsány Ferenc penderítette ki a kormányából. Van kérdés?

Borítókép: Képernyőfelvétel (Forrás: Youtube/ATV Magyarország)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Kik követik Magyar Pétert?

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Ezek bizony mindig ugyanazok!

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

„Az árulónak ne bocsáss meg soha”

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Az erő mindig alulról jön

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.