Melyik karakter halt meg hamarabb ezekben a filmekben?

A sorozatozás és filmnézés egyik legsúlyosabb velejárója az, hogy kedvenc karaktereink életét jobban féltjük, mint a sajátunkét. Ezért néha egy-egy szereplő halála sokkal emlékezetesebb, és jobban megmarad a nézőkben, mint a történet végkifejlete – írja a UniLife.

Forrás: UniLife2021. 07. 27. 20:51
null
Star Wars Darth Vader
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha most akarva-akaratlanul a Trónok Harca jutott eszedbe, akkor jól gondolkozol, mert legalább egyszer szerepelni fog a kérdések között. De ezen kívül más ismert sorozatot és filmet is vágnod kell ahhoz, hogy jól teljesíts.

Még próbára tennéd sorozatos és filmes tudásod? Nálunk mindenből találsz kvízt, a kilencvenes évek sorozataitól kezdve, a Jóbarátokon át, az alapvető filmes ismeretekig.

A kvízt és az eredeti cikket ITT érheted el.

Kiemelt kép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.