idezojelek

A hazaárulók, akik ott se voltak

El kell számoltatni az idegen érdekek zsoldosait.

Cikk kép: undefined

Először azt hazudta Karácsony Gergely, hogy semmit nem tud a hülye nevű 99 Mozgalomhoz érkezett bőséges ötszázmillió forintocskáról. Ezek ilyenek. Brüsszeltől a Városházáig soha semmiről nem tudnak, semmihez nincs közük, ott se voltak soha sehol, és teátrálisan meglepődnek, ha netán megmagyarázásra szoruló eredetű készpénzt találnak a lakásukon gurulós bőröndbe gyömöszölve, esetleg a számlájukon. Valaki biztosan odatette.

És ez stimmel is. Valaki bizony odatette. És nem láthatatlan emberek dobigáltak száz- meg kétszázforintosokat zárt ládákba, amint azt a jellemtelen kommunista második nekifutásra hazudta, hanem egyetlen személy, bizonyos Perjés Gábor volt az a 19-rendbeli postás, aki becsorgatta a fantommozgalom számlájára a pénzt, összesen valamivel több mint 506 millió forintot. 

A zsold kisebb része forintban érkezett, több mint kétharmadát, 382 milliócskát euróban és angol fontban fizette be a főváros II. kerületének önkormányzatában a Párbeszéd nevű mikropártocska színeiben matató, korábban a Bajnai-féle Wallisnál ügyködő Perjés, akinek mihamarabb föl kell tenni azt az egyszerű, ám fontos kérdést, hogy honnan volt ez a pénz?

Azt a kérdést meg Karácsonynak és a komplett baloldali lápvilágnak kell föltenni, hogy miként hasznosult a csinos összeg, aminek 95 százaléka a Nemzeti Információs Központ tavalyi parlamenti választásokba való amerikai beavatkozásról szóló, a titkosítás alól feloldott jelentése szerint a többi között Bajnai Gordonhoz és volt titokminiszteréhez, Gyurcsány korábbi kabinetfőnökéhez, a Ficsor Ádámhoz kötődő DatAdat-csoport egyik cégénél landolt szolgáltatásmegrendelés formájában. Merthogy politikai siker nem született ebből a pénzből, az nyilvánvaló: a 99 Mozgalomra talán már a szelektív memóriájú Karácsony sem emlékszik, aki ráadásul az előválasztásnak nevezett komcsi roncsderbi második fordulója előtt visszalépett a furcsa Márki-Zay Péter javára. Így aztán az űzött lélekkel az élen a baloldal akkora történelmi vereséget szenvedett, hogy az még a Holdról is látszott.

De Amerikából mindenképpen, dühöngött is George Soros meg Korányi Dávid, akiktől végső soron elindultak guruló útjukra a különböző pénznemek formájában ide érkező dollárok. Meglehet, valóban zárt ládákban, esetleg nokiásdobozokban, ahogy ez arrafelé zsigerileg szokás.

A látványos krach miatt meglepődnénk, ha jövőre tényleg újra belöknék a ringbe Karácsonyt, tekintve, hogy a kampányforrásait illetően hiperpasszív ismeretekkel rendelkező szerencsétlen balfék főpolgármesteri működése nem egészen négy év alatt a csőd szélére sodorta Budapestet, mindössze néhány odapacsmagolt biciklisáv és az olcsón dobra verni szándékozott Városházára kitűzött LMBTQ- stb. zászló a teljesítménye. Ez bizony még akkor is kevés praktikusan, ha egyébként Karácsony ideológiailag megfelelően szélsőséges.

A végszámlát persze úgyis a választók nyújtják majd be. Az elszámoltatást viszont az állam megfelelő szerveinek azonnal meg kell kezdeni, itt ugyanis a szó politikai, jogi és pénzügyi értelmében a haza árulása történt meg. Magyar állampolgárok idegen zsoldba szegődve összeesküdtek Magyarország szuverenitásának megszüntetésére, alkotmányos rendjének felforgatására, és ezt kampányüzeneteikben még csak nem is titkolták, nyíltan megüzenték, hogy hatalomra kerülésük esetén felfüggesztik a jogállamot. Ahogy 2006-ban, tehetjük hozzá.

A magyarországi baloldal, mint mindig, most is hazaáruló gazemberek siserahada. Mint mindig, most is idegen segítséggel, a nemzet akaratával és elemi érdekeivel szemben akarják megragadni a hatalmat.

Ezért blokkolják cinikusan a Magyarországnak szerződés alapján járó brüsszeli források folyósítását, miközben nem győzik a zsebeikbe dugdosni a külföldi pénzt de facto ügynöki tevékenységükért. Hogy is mondta Gyurcsány 2013-ban a mára mikroorganizmussá töpörödött MSZP-ről? „Sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon, ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk.” No hát mi viszont jó, ha tudjuk. Ideje véget vetni a vircsaftnak.

A szerző újságíró

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép: Karácsony Gergely a Fővárosi Közgyűlés ülésén (Fotó: Éberling András)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.