Hétfői menü: végre jönnek a vízilabdás fiúk!

Märcz Tamás korszaka tétmérkőzésen Ausztrália ellen kezdődik a pólóválogatott élén.

2017. 07. 17. 3:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Reggel 10-kor a Duna Arénában kezdődik a budapesti-balatonfüredi vizes világbajnokság programja, a női páros szinkron számban a mi duónk, Kormos Villő és Fazekas-Gondos Flóra is bemutatkozik 3 méteren. Reményeik szerint a délután 4-kor kezdődő döntőben is érdekeltek lesznek.

A Városligeti-tó helyén álló mobilmedence lelátójáról is lehet szurkolni magyar versenyzőnek, a szinkronúszó Kiss Szofi női egyéni szabadprogramját mutatja be.

Este 8 óra 10 perckor aztán megkezdi menetelését a férfi vízilabda-válogatott is, Ausztrália ellen vívja első csoportmérkőzését Märcz Tamás együttese, egy jó kezdés nagyon kellene az alaphang megadásához.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.