Legalább félórás sorban állásra kell készülni a vizes vb-n

A biztonsági ellenőrzések miatt megnövekszik a várakozási idő a bejáratoknál.

MN
2017. 07. 16. 9:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha a vizes vb-re indul, készüljön fel a sorban állásra. Már szombaton is több tíz méteres sorok kígyóztak a kapuk előtt, voltak, akik fél órát várakoztak, mire bejutottak a helyszínre.

A szervezőcég most azt kéri, legalább a sportprogramok kezdési ideje előtt egy órával érkezzenek a szurkolók a helyszínre, hogy időben el tudják foglalni a helyüket, mivel a biztonsági ellenőrzések miatt megnövekszik a várakozási idő a bejáratoknál.

Vasárnap a pesti helyszínek közül a Városligetben csobbannak a medencébe úszóink. A szinkronúszás selejtezőjében 19 órakor mutatkozik be a magyar női csapat, amely orosz szakmai vezetéssel készült a vb-re.

Aztán egy órával később már a Margitszigeten szurkolhatunk az Eb-címvédő női pólóválogatottnak. A mérkőzés 20.10-kor kezd. A villámgyors japánok ellen ez lesz az első csoportmeccse a lányoknak, és egyértelműen esélyes a magyar csapat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.