Vasárnapi menü: női 10 km Füreden – kezdődik a póló Pesten

Szinkronúszásban a Városligeti-tóban a selejtezőben bemutatkozik a magyar női csapat.

Arday Attila
2017. 07. 16. 3:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Risztov Éva 2012-es londoni olimpiai győzelme óta nagyon szerethetjük a női 10 kilométert a nyílt vízi úszásban, és azt is tudjuk azóta, hogy itt bármi megtörténhet. Risztov nem számított igazán favoritnak Londonban, mégis nyert a Hyde Parkban. Ma Olasz Annáért és Sömenek Onon Katáért szurkolhatunk a Balatonfüreden 10 órakor kezdődő versenyen, Olasz Anna számít közülük a nagyobb névnek. 

Szinkronúszásban a Városligeti-tóban 19 órakor a selejtezőben bemutatkozik a magyar női csapat, amely orosz szakmai vezetéssel készült a vb-re. Eb-címvédő női pólóválogatottunk 20.10-kor kezd a villámgyors japánok ellen a Margitszigeten, ez lesz az első csoportmeccse, és egyértelműen esélyes. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.