Játék pénzzel dobálták meg Donnarummát

A dánok elleni meccs rövid időre félbe is szakadt, amíg a segítők összeszedték a hamis bankjegyeket.

MN
2017. 06. 19. 9:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Játék pénzzel dobálták meg és „Dollárummának” csúfolták Gianluigi Donnarummát, az olasz válogatott kapusát csapata vasárnap esti mérkőzésén a Lengyelországban zajló U21-es labdarúgó-Európa-bajnokságon – írja az MTI.

A tudósítás emlékeztet, a dánok elleni meccs rövid időre félbe is szakadt, segítőknek kellett összeszedniük a 16-oson belülre dobált hamis bankjegyeket, amelyekkel az elégedetlenségüket akarták kifejezni a „Dollárumma” feliratot is tartó szurkolók.

A 18 éves, óriási tehetségnek tartott kapusról a múlt héten derült ki, hogy nem fogadta el klubja, az AC Milan szerződéshosszabbítási ajánlatát, és távozni szeretne. Donnarummát sokan Gianluigi Buffon utódjának tartják Olaszországban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.