Orbán trénere feladatot kapott Mészáros fociklubjánál

Bekerült az eszéki NK Osijek felügyelőbizottságába Takács Mihály.

MN
2017. 06. 09. 8:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két magyarral is erősített az eszéki NK Osijek labdarúgóklub: a Duna Aszfalt tulajdonosa, egyben Mészáros Lőrinc üzlettársa, Szíjj László bekerült a horvát egyesület felügyelőbizottságába. Vélhetően futballszakmai tapasztalatai miatt Takács Mihály sem maradhatott ki, és ő is kapott egy széket a bizottságban. Mindketten 2016. szeptember 26-a óta töltik be ezt a tisztséget – írja az Mfor.hu.

A portál megjegyzi, Takács Mihály régebben együtt focizott Orbán Viktorral Felcsúton, majd a miniszterelnök személyes edzője is lett, és 2014 óta a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia igazgatói posztját is betölti.

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, nagyvállalkozó, tőzsdei szereplő 2016 elején szállt be az eszéki fociklubba. Azóta a magyar kormány anyagi segítségével stadion és akadémia épül a városban, melyhez a telket jutányos áron tudták megszerezni. A klub anyagi helyzete is stabil, a magyar közbeszerzéseken rendre jól teljesítő cégek sorakoztak fel mögötte támogatóként.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.