A Videoton-verő dánokat kapta a Fradi

A zöld-fehéreknek nem lesz egyszerű dolga az Európa-liga második körében.

Gabay Balázs
2017. 07. 07. 6:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros kettős győzelemmel búcsúztatta a lett Jelgava csapatát csütörtökön, a 2-0-s hazai siker után idegenben is nyertek a zöld-fehérek (1-0) az Európa-ligában. Thomas Doll csapata a második körben a dán Midtjyllanddal csap össze július 13-án, vagyis jövő hét csütörtökön, a visszavágót Dániában rendezik egy hétre rá.

A dánok verték ki tavaly a Videotont úgy, hogy a fehérváriak a hazai 0-1 után hosszabbítást harcoltak ki idegenben, majd 1-1-gyel elvéreztek.

A leendő ellenfél román, amerikai, horvát, szlovák, svéd és német légiósokon kívül hét nigériait is foglalkoztat. A csapat negyedik lett az előző dán bajnokságban.

A Vasas bántóan sima El-búcsújáról csütörtökön beszámoltunk, míg a Videoton első ránézésére könnyebb ellenfelet kapott a második fordulóban. Az észt Nomme Kalju lesz a rivális, idegenben kezd Marko Nikolics csapata.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.