Dárdai Pál fia szerződést kapott a Hertha felnőtt csapatánál

Apja Bundesliga-csapatában szerepelhet az ősztől Dárdai Palkó, aki egyszer már kispadozott.

Radványi Benedek
2017. 07. 04. 7:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Profi szerződést kapott s ezzel a felnőttkeret tagja lett a vezetőedző Dárdai Pál fia, Dárdai Palkó a labdarúgó német Bundesligában szereplő Hertha BSC csapatában, amely hétfőn kezdte meg a felkészülést a 2017–2018-as idényre.

A legidősebb Dárdai fiú áprilisban bemutatkozhatott a német U18-as válogatottban, majd a ballábas középpályás Hertha kispadjára is leülhetett a Mönchengladbach elleni tavaszi mérkőzésen. 

Dárdai Palkón kívül még három fiatal tehetség, Florian Baak, Arne Maier és Julius Kade is profi szerződést kapott, s szintén a Herthával készül a kapus Jonathan Klinsmann, a világ- és Európa-bajnok Jürgen Klinsmann fia.

A Hertha BSC az utóbbi évek egyik legkeményebb évadja elé néz, hiszen a bajnokság és a Német Kupa mellett az Európa-liga csoportkörében is helyt kell állnia a berlini együttesnek – írja az NSO.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.