Juve-ásszal erősített a Milan

Leonardo Bonucciért 40 millió eurót fizethettek.

MTI
2017. 07. 14. 20:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Serie A holtszezonjának egyik legérdekesebb átigazolását jelentették be pénteken: Leonardo Bonucci, a címvédő Juventus labdarúgócsapatának olasz válogatott védője az AC Milanhoz szerződött.

A torinóiak védelmének 30 éves kulcsembere ötéves szerződést kötött a lombardiai klubbal, ahol évi tízmillió eurót keres majd. Sajtóhírek szerint a Milan 40 millió euró (12,2 milliárd forint) ellenében szerezte meg az Eb-ezüstérmes Bonuccit.

A legutóbb 2011-ben bajnok Milan a nyáron kínai tulajdonba került, az új vezetés pedig nem sajnálja a pénzt erősítésekre: André Silváért 38, Andrea Contiért 25, Hakan Calhanogluért 22, Ricardo Rodríguezért 18, Mateo Musacchióért 18, Franck Kessiéért pedig 8 millió eurót fizetett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.