Megyeri Balázs lett a Greuther Fürth csapatkapitánya

Ez azt is jelenti, hogy továbbra is a magyar játékos lesz az első számú kapus.

MTI
2017. 07. 28. 12:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapjának beszámolója szerint a német-magyar kettős állampolgárságú vezetőedző, Radoki János pénteken jelentette be a csapatnak, hogy a tapasztalt középpályás, Marco Caligiuri helyett idén a magyar játékosra esett a választása.

„Balázs meggyőzött a teljesítményével, fejlődött, és mindent megtesz a közös sikerért. Remek a testbeszéde és a kisugárzása, amivel irányítja a csapatot” – nyilatkozta a klub honlapján Radoki.

A csapatkapitányi kinevezés azt is jelenti, hogy továbbra is Megyeri lesz a Fürth első számú kapusa, Sascha Burchert pedig a tartalék.

Június közepén még úgy tűnt, a magyar játékos szinte biztosan távozik jelenlegi klubjától. Menedzsere, Hrutka János elmondta, hogy több Bundesliga-csapat is érdeklődik iránta.

A Fürth szombaton az SV Darmstadt 98 vendégeként kezdi az új idényt a másodosztályban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.