Messi szerződést hosszabbított Barcelonában

Sajtóértesülések szerint az argentin futballista kivásárlási árát 300 millió euróban állapítják majd meg.

MTI
2017. 07. 05. 10:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egybehangzó spanyol és brit sajtóértesüléseknek megfelelően az FC Barcelona labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette, hogy 2021-ig meghosszabbítja az ötszörös aranylabdás Lionel Messi szerződését.

A klub szerdán jelezte, hogy Messi az elkövetkezendő hetekben írja alá a megállapodást, amelynek a Barca csak az időtartamát közölte.

A szerdán korábban megjelent sajtóértesülések szerint a szerződés egy opciós újabb évet is tartalmazni fog, az argentin futballista kivásárlási árát pedig 300 millió euróban állapítja majd meg.

Messi csaknem két évtizede a katalán klub játékosa, a barcelonaiak utánpótlásában nevelkedett, a felnőttcsapatban 2003-ban debütált, s a világ egyik leismertebb, legjobb labdarúgója lett.

A 30 éves támadó minden idők legeredményesebb gólszerzője klubjában és hazája válogatottjában is. Dicsőséglistáján többek között nyolc spanyol bajnoki cím és négy Bajnokok Ligája-győzelem szerepel.

A Barcelona szerdai bejelentése alapján megegyeztek a játékossal – a kontraktus időtartamán túl részleteket ugyanakkor nem közöltek –, s az új szerződés aláírására a következő hetekben kerülhet sor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.