Morata öt évre írt alá a Chelsea-hez

A brit sajtó értesülése szerint klubrekordot jelentő 70 millió fontot fizettek érte a londoniak.

MTI
2017. 07. 21. 21:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Chelsea labdarúgócsapat megszerezte a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridtól Álvaro Moratát. Az angol klub pénteki közlése szerint a 24 éves csatár öt évre írt alá.

„Nagyon boldog vagyok. Hihetetlen, hogy egy ilyen klub tagja lehetek. Nagyon keményen fogok dolgozni, hogy annyi gólt szerezzek, amennyit csak tudok, és annyi trófeát nyerjek, amennyit csak lehetséges” – mondta a hússzoros spanyol válogatott futballista, akiért a brit sajtó értesülése szerint klubrekordot jelentő 70 millió fontot fizettek a londoniak. A Kékek így vélhetően elengedik majd Diego Costát.

Morata másodjára hagyja el a királyi gárdát, ugyanis 2014-ben 20 millió euróért a Juventus szerezte meg, majd 30 millióért tért vissza a spanyol fővárosba. Az előző szezonban annak ellenére húsz gólt szerzett, hogy Karim Benzema mögött kevés játéklehetőséget kapott, a bajnokságban mindössze tizennégyszer, a BL-ben egyszer volt kezdő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.