Nikolics készülhet a Real Madrid ellen

Beszavazták a szurkolók az All Star-válogatottba a magyar válogatottból hiányolt csatárt.

Gabay Balázs
2017. 07. 07. 7:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nikolics Nemanja tagja lesz annak az All Star-válogatottnak, mely augusztus 2-án összecsap a Real Madriddal Chicagóban – szúrta ki az NSO a Chicago Tribune cikkét. A magyar válogatott csatár így hazai pályán léphet pályára, a Chicago Fire-ben eddig 18 bajnokin 16 gólt szerzett, ezzel vezeti a góllövőlistát. A játékosokat a szurkolók választották be a ligából, természetesen csak a legkiemelkedőbb teljesítménnyel lehetett bekerülni.

Nikolics Nemanja a magyar drukkerek meglepetésére sorozatban nem került be a magyar válogatottba az elmúlt időszakban, Bernd Storck szövetségi kapitány nem tartott igényt rá.

Elképesztő futballistákkal léphet egyébként pályára a focista: az All Star-csapatban ott lesz csapattársa, Bastian Schweinsteiger, Giovinco, David Villa, Tim Howard, Kaka. A ligaválogatottat Veljko Paunovic, a Chicago Fire edzője tréningezi majd.

A Real Madridnak az All Star csapat elleni fellépése lesz a negyedik mérkőzése amerikai túráján, melynek lényege egyfelől a felkészülés, másfelől a Real brand népszerűsítése az Újvilágban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.