A Manchester United Lukakuval az élen kiütötte a West Hamet

A Vörös Ördögök 4-0-ra legyőzték ellenfelüket a bajnokság 2017/18-as idénynyitó fordulójának zárómérkőzésén.

MTI
2017. 08. 13. 17:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Manchester United 4-0-ra legyőzte a West Ham Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság 2017/18-as idénynyitó fordulójának zárómérkőzésén az Old Traffordon.

A Vörös Ördögökben duplázott az új szerzemény Romelu Lukaku, aki betalált kedden az európai szuperkupáért vívott mérkőzésen a Real Madridtól elszenvedett 2-1-es vereség alkalmával is. A manchesteriektől Anthony Martial és Paul Pogba is gólt lőtt a hajrában.

A Tottenham idegenbeli győzelemmel kezdte az idényt. A legutóbbi ezüstérmes a másodosztályból bajnokként feljutó Newcastle stadionjában lépett pályára, s az első félidőben nem született gól.

A szünet után a házigazda emberhátrányba került, a londoni együttes pedig a létszámfölényt kihasználva egy óra játék után vezetést szerzett Dele Alli révén, majd Ben Davies góljával eldöntötte a három pont sorsát. 

Premier League, 1. forduló:
Manchester United–West Ham United 4-0 (1-0)
Newcastle United–Tottenham Hotspur 0-2 (0-0)

A pénteki meccsről itt, a szombati találkozókról pedig itt olvashat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.