Akár egymillió dollárt is fizethetett a Washington Stieber Zoltánért

A magyar válogatott labdarúgó lesz a Major League Soccer harmadik magyar játékosa.

MN
2017. 08. 09. 16:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Washington D.C. United kiemelt játékosként szerződtette a 21-szeres magyar válogatott Stieber Zoltánt – írja az MLS-re specializálódott Jenkifoci.

Sajtóértesülések szerint a fővárosi csapat egymillió dollár körüli összeget fizetett a Kaiserslauternnek a játékosért. Stiber nagyon fiatalon kikerült Angliába, és így az Aston Villában nevelkedett, de játszott Mainzban, a Greuter Fürthben, a Hamburgban és a Nürnbergben is.

Az egykoron sztárcsapatnak számító, négyszeres MLS-bajnok D.C. Unitedet kell hozzásegítenie ahhoz, hogy visszatérjen a régi sikerekhez. A fővárosi alakulat jelenleg sereghajtó az MLS összetett tabelláján – írja a Jenkifoci.

Ebben a szezonban az MLS-ben két magyar játékos focizik: Nikolics Nemanja a Chichago Fire-ben, míg Sallói Dániel a Sporting Kansas Cityben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.