Ibrahimovic maradásáról tárgyal a Manchester United

A klub a nyáron nem hosszabbította meg a csatár szerződését.

MTI
2017. 08. 11. 18:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 35 éves játékos – aki tavaly nyáron ingyen szerződött a manchesteriekhez – az előző idényben 28 gólt szerzett, mielőtt az Anderlecht elleni áprilisi Európa-liga-összecsapáson súlyosan megsérült a térde.

A klub a nyáron nem hosszabbította meg a csatár szerződését, ám Mourinho már lát esélyt arra, hogy a vártnál gyorsabban gyógyuló játékos marad a klub kötelékében.

„Sérült, időre van szüksége a visszatéréshez, de úgy tűnik, amit az előző idényben mutatott, még nem volt elég számára. Tudja magáról, hogy ennél is többre képes, szeretne a műtétje után is a legmagasabb szinten játszani. Éppen ezért tárgyalunk vele, hogy a szezon második felében ismét minket erősítsen” – közölte a csapat pénteki sajtótájékoztatóján a portugál szakember.

Mourinho a West Ham United elleni vasárnapi szezonnyitó összecsapás előtt arról is beszélt, hogy még egy szélsőt szeretne szerződtetni csapata, amely „átigazolásainak 75 százalékát már lezárta”.

A manchesteri együttes az előző idény óta a védő Victor Lindelöföt (Benfica), a csatár Romelu Lukakut (Everton) és a középpályás Nemanja Maticot (Chelsea) szerződtette.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.