Kibékült Kubatov Gábor és Csányi Sándor

Újra a Groupama Aréna öltözőbejáratához közeli helyet biztosítanak a játékvezetők autóinak.

MN
2017. 08. 12. 10:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros ebben a bajnoki szezonban újra a Groupama Aréna öltözőbejáratához közeli helyet biztosít a hazai mérkőzésein tevékenykedő játékvezetők autóinak – írja a Blikk.

A lapnak Kubatov Gábor, az FTC elnöke elmondta: találkozott Csányi Sándorral, és sok mindenről beszélgettek. „Az MLSZ partner volt, a figyelemfelhívásnak szánt lépésünket megértette, az elképzeléseink találkoztak, így megállapodtunk egymással” – jelentette ki.

A lap szerint a korábbi távolabbi parkoló megszűnt a Telekom székházának építése miatt, így mindenképpen új helyet kellett keresni.

Az MLSZ sajtóosztálya megerősítette a hírt. Sipos Jenő, a futballszövetség szóvivője közölte, a Ferencváros és az MLSZ kapcsolata kiváló, az elmúlt időszakban több szinten is egyeztetés zajlott a szövetség és a klub között.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a zöld-fehérek és az MLSZ közti acsarkodás vélhetően azért kezdődött: Thomas Dollt, az FTC trénerét több meccsről is eltiltották, mivel kritizálta a játékvezetők munkáját. A mester azon akadt ki, hogy állandóan tizenegyest ítélnek a csapata ellen. Hozzá csatlakozott egyébként Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója, aki egy televíziós műsorban azt kérte, az MLSZ többet ne küldje az ő meccseikre Kassai Viktort, aki több büntetőt is befújt az utóbbi időben ellenük.

Mivel – sajtóhírek szerint – a Fradi úgy gondolja, a bírók összeesküdtek velük szemben, úgy állnak bosszút, hogy a játékvezetők számára kijelölt parkolót jó messzire jelölik ki a stadiontól, de elvileg még olyan távolságra, mely a szabályzatnak megfelel. Az MLSZ szerint azonban mégsem felel meg: több alkalommal is megrótta a Fradit a parkolás miatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.