Közülük kerülnek majd ki a BL-idény legjobbjai

Közzétette a jelöltlistát az UEFA.

MTI
2017. 08. 04. 10:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hálóőrök között a német Manuel Neuer (Bayern München), az olasz Gianluigi Buffon (Juventus) és a szlovén Jan Oblák (Atlético Madrid) nyerhet, míg a védők között az olasz Leonardo Bonucci (Juventus, de azóta már AC Milan) és a BL-győztes Real Madrid két játékosa, a brazil Marcelo és a spanyol Sergio Ramos van ott a legjobb három között.

A középpályások kategóriájában három Real-játékos van versenyben a német Toni Kroos, a brazil Casemiro és a horvát Luka Modric személyében, a csatároknál pedig az argentin Paulo Dybala (Juventus) és Lionel Messi (FC Barcelona), valamint a portugál Cristiano Ronaldo (Real Madrid) hármasából kerül majd ki a győztes.

A díjakat a BL csoportkörének augusztus 24-i, monacói sorsolásakor adják át.

A szavazáson az előző idény 32 csoportkörös csapatának edzője, valamint 55 újságíró adhatta le voksát – a trénerek saját játékosukra nem szavazhattak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.