Minden jegy elkelt a Videoton Európa-liga-meccsére

Ahogy az várható volt.

Gabay Balázs
2017. 08. 15. 6:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Máltai, majd észt ellenfele után a francia Girondins Bordeaux-t is kiejtette a második számú európai kupasorozatban a Videoton labdarúgócsapata, így a negyedik fordulóba jutott. Ha a szerb Partizan Beogradot is le tudja győzni az oda-vissza vágós párharcon, akkor az Európa-liga főtáblájára kerül.

Már a franciák ellen is telt ház várta a fehérváriakat, akik a stadionjuk felújítása miatt Felcsúton, a Pancho Arénában fogadják ellenfeleiket. (Arról, hogy mikor készül el a sajátjuk, a Nemzeti Sportnak hétfőn interjút adó Garancsi István Vidi-tulaj beszélt röviden.)

A korábbi nemzetközi meccsekre jegyet váltó magyar drukkerek a Videoton honlapjának tájékoztatása szerint hamar elkapkodták a Partizan elleni belépőket, hétfőn így felszabadították a maradék jegyeket is, amelyek még aznap elfogytak. A 3500 nézőt befogadni képes arénában tehát a biztonsági előírások miatt 3000 drukker várja majd a csapatokat.

Az odavágót csütörtökön rendezik Belgrádban, de egy korábbi nézőtéri incidens miatt zárt kapus lesz a mérkőzés. A visszavágó augusztus 24-én este lesz, a fanatikus Partizan-szurkolók az összes vendégbelépőt felvásárolták, de alighanem a duplája is elfogyott volna a kínált jegymennyiségnek.

A keddi Blikk azt írja, 790 millió forint üti a fehérvári klub markát, ha bejut a csoportkörbe, ez 2012-ben egyszer már sikerült neki. Azóta a Debrecen járt egyszer ott a magyar csapatok közül még 2014-ben. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.