Nagyon megverte a Debrecen a Vasast

Az eddig nyeretlen hajdúságiak 20 perc alatt eldöntötték a meccset.

MTI
2017. 08. 18. 19:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A találkozó első huszonöt perce eseménytelenül telt, majd a folytatásban a DVSC szűk húsz perc alatt négyszer is bevette a Vasas kapuját. A vendégek védelme nem találta a hazaiak játékának ellenszerét, így a debreceniek még újabb gólokat is szerezhettek volna az első félidőben.

A szünetben a Vasas vezetőedzője, Michael Oenning kihasználta mindhárom cserelehetőségét, ám ettől sem lett sokkal jobb a piros-kékek játéka, így a második félidőben csupán a szépítésre futotta a fővárosiak erejéből, ráadásul Murka Benedek sérülése miatt az utolsó 25 percet tíz emberrel játszották le. Az ekkor már sokkal mérsékeltebb teljesítményt nyújtó DVSC ilyen arányban is megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Debreceni VSC–Vasas 4-1 (4-0)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3634 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Tőzsér (27., 43., előbbit 11-esből), Mengolo (30.), Varga K. (36.), illetve Szivacski (66.)
sárga lap: Szivacski (70.)
Debreceni VSC: Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Varga K. (Tabakovic, 78.), Jonanovic, Tőzsér, Bódi (Csősz, 85.), Mengolo (Tisza, 69.) – Könyves
Vasas FC: Kamenar – Burmeister, Vaskó (Manjrekar, a szünetben), Ristevski – Szivacski, Berecz, Vida, Hangya (Vogyicska, a szünetben) – Murka, Ádám (Remili, a szünetben), Kulcsár T.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.