Nem adja Philippe Coutinhót a Liverpool

Visszautasították a Barcelona újabb, százmillió eurós ajánlatát.

MTI
2017. 08. 10. 7:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katalán klub először 80 millió eurót ajánlott a 25 éves játékosért a Liverpoolnak, majd az angolok visszautasítását követően 85+15 millió euróra emelte az összeget. A Liverpool azonban erre is nemet mondott, Jürgen Klopp vezetőedző szerint a csapat meghatározó játékosát nem adják el.

Sajtóhírek szerint a Barcelona Coutinhóval vagy a dortmundi Ousmane Dembélével akarja pótolni Neymart, aki múlt csütörtökön világcsúcsot jelentő 222 millió euróért került a PSG-hez.

A Liverpool 2013-ban kilencmillió euróért vette meg az Internazionalétól Coutinhót, akivel az angolok tavaly új szerződést kötöttek. A brazil középpályás jelenlegi kontraktusa 2022 nyaráig érvényes.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.