Nem bírt a Real Madrid a Valenciával

A madridiak 2-2-es döntetlent játszottak az együttessel.

MTI
2017. 08. 28. 4:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bajnokok Ligája-győztes madridiak már a 10. percben vezetést szereztek a bombaformában futballozó Marco Asensio találatával, ezzel tovább folytatták fantasztikus szériájukat, ugyanis sorozatban hetvenedik tétmérkőzésükön szereztek gólt. A Valencia nem sokkal később egyenlített Carlos Soler révén.

A fordulást követően a Real futballozott fölényben, de a Valencia is veszélyesen játszott, sőt a hétfőn szerződtetett Geoffrey Kondogbia találatával a vezetést is megszerezte. Zinédine Zidane alakulata természetesen óriási hajrába kezdett, Asensio szabadrúgásával pedig a 83. percben egalizált.

Az utolsó percekben Karim Benzema dönthette volna el a három pont sorsát, de a francia csatár előbb ordító helyzetben mellélőtt, majd a 92. percben közeli fejesét Neto, a Valencia kapusa óriási bravúrral a kapufára tolta.

La Liga, 2. forduló:

Real Madrid – Valencia 2-2 (1-1)

korábban:

Getafe – Sevilla 0-1 (0-0)

Espanyol – Leganés 0-1 (0-1)

Eibar – Athletic Bilbao 0-1 (0-1)

szombaton játszották:

Las Palmas – Atlético Madrid 1-5 (0-2)

Girona – Málaga 1-0 (1-0)

Levante – Deportivo La Coruna 2-2 (1-2)

Alavés – Barcelona 0-2 (0-0)

pénteken játszották:

Real Betis – Celta Vigo 2-1 (1-1)

Real Sociedad – Villarreal 3-0 (3-0)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.