Öt meccsre eltiltották Cristiano Ronaldót

A Real Madrid sztárja a kiállítása után meglökte a bírót, ezért kapta a büntetést.

MTI
2017. 08. 14. 14:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A spanyol szövetség hétfői bejelentése szerint a négyszeres aranylabdás portugál játékos az FC Barcelona elleni párharc szerdai, második meccsén a kiállítás miatt automatikusan nem játszhat, ezt toldották meg további négy összecsapással a bíró meglökése miatt.

Mindez azt jelenti, hogy a Deportivo La Coruna, a Valencia, a Levante és a Real Sociedad elleni bajnoki meccseken sem léphet pályára Ronaldo, aki először szeptember 20-án, a Real Betis elleni találkozón játszhat majd a La Liga ötödik fordulójában.

Az eltiltás mellett csapatának 1400 eurós, a játékosnak 3005 eurós büntetést kell fizetnie a szövetség részére.

A bajnok fővárosiak a szuperkupa első összecsapásán 3-1-re győztek a kupagyőztes katalánok otthonában. A párharc visszavágóját szerdán 23 órától játsszák a Santiago Bernabéu-stadionban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.