Philippe Coutinho otthagyná a Liverpoolt

Brit sajtóhírek szerint ezt hivatalos levélben jelezte a klub vezetőségének a brazil játékos.

MTI
2017. 08. 11. 16:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 25 éves támadó középpályásért az elmúlt napokban két komoly ajánlatot is tett az FC Barcelona – a második sajtóinformációk szerint a 100 millió eurót is meghaladta –, az angol klub azonban újfent kijelentette, hogy a csapat meghatározó játékosa nem eladó.

„Az a határozott álláspontunk, hogy semmiféle ajánlatot nem veszünk figyelembe Philippére vonatkozóan” – áll az egyesület tulajdonosa, a Fenway Sports Group pénteki tömör közleményében.

Egybehangzó brit sajtóhírek szerint viszont a klub bejelentése után a brazil játékos hivatalos levélben jelezte a vezetőségnek, hogy szeretne eligazolni.

A katalánoktól a múlt héten távozott Neymar. A Barcelona 222 millió eurót keresett az üzleten, de mindenképpen szeretné pótolni a Paris Saint-Germainhez távozott klasszisát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.