Szerződést hosszabbított Zidane-nal a Real Madrid

„Nagy elégedettséggel tölt el ez a bizalom” – jelentette ki a francia szakember.

MTI
2017. 08. 12. 13:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hivatalos bejelentés még nincs ugyan, a kiváló játékosból lett sikertréner azonban a sajtónak megerősítette, hogy megújították szerződését a királyi klubnál.

„Nagy elégedettséggel tölt el ez a bizalom” – jelentette ki a francia szakember, hozzátéve: annak azonban szerinte nincs különösebb jelentősége, hogy három vagy több évre szerződik valaki a Realhoz.

„Aláírhatsz tíz vagy húsz esztendőt is akár, előfordulhat, hogy kevesebb mint egy év múlva már nem vagy itt” – utalt arra, hogy az edzőt a Real Madridnál különösképpen csak a tartósan jó eredmények tarthatják meg posztján.

„Amíg itt vagy, a célok mindig ugyanazok: győzni minden meccsen és megszerezni az összes lehetséges címet” – fogalmazott Zidane, akinek csapata még a bajnoki rajt előtt összecsap az örök riválissal, az FC Barcelonával a spanyol Szuperkupáért.

Az első mérkőzést magyar idő szerint vasárnap 22 órától rendezik a katalánoknál, a madridi visszavágót pedig szerdán, 23 órától vívják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.