„Tizenhárom éves amatőr focisták módjára viselkedtünk”

Marko Nikolics edző reálisan, ugyanakkor kritikusan beszélt a Videoton–Partizan meccs után.

Havasi Zsolt
2017. 08. 25. 6:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Videoton vezetőedzője a Partizan ellen Felcsúton elszenvedett 0-4 utáni sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy csapata jól kezdte ugyan a mérkőzést, ugyanakkor katasztrofális hibákat követett el. Ebben látja a kudarc okát. Úgy látta, ajándékba adták az ellenfélnek a lehetőségeket, amely élt velük, és megérdemelten jutott be az Európa-liga csoportkörébe.

„A második félidő elején Juhász Roland piros lapja megpecsételte a sorsunkat, ezután már csak a találkozó végét vártuk. Ez nem a mi napunk volt” – tette hozzá.

Összességében a szerb edző elégedett csapata nemzetközi szereplésével, ám erős kritikát is megfogalmazott:

„A mai meccsen tizenhárom éves amatőr focisták módjára viselkedtünk, s nem úgy, mint a profik.”

Miroslav Dukic, a Partizan Beograd vezetőedzője elmondta, jól választottak taktikát, bejött, amit akartak, s végig uralták a játékot.

Mint kiemelte, a két meccs között az volt a legnagyobb különbség, hogy a belgrádi találkozót zárt kapuk mögött játszották, illetve akkor pontatlanok voltak, most azonban sikerült javítani ezen, ugyanakkor jelezte, nincs négy gól különbség a két csapat között.

A mérkőzés összefoglalóját az alábbi cikkben olvashatja:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.