Vizsgálatot indít az MLSZ a melegben elhunyt játékvezető miatt

A mentősök előre szóltak, hogy a melegben ne tartsanak nagy fizika igénybevétellel járó edzést.

MN
2017. 08. 06. 17:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap közleményben reagált a Magyar Labdarúgó Szövetség a harmadosztályban játékvezetősködő 54 éves Komlósi Lajos halálhírére. A rövid közleményben megdöbbenésüknek, valamint részvétüknek adtak hangot, ugyanakkor közölték, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság tájékoztatását kérik a tragikus haláleset körülményeinek tisztázása érdekében.

A férfi pénteken lett rosszul, mikor a játékvezetők erőnléti felmérését tartották meg a nagy meleg ellenére. Komlósi Lajos térdpanaszokra hivatkozva egy ponton félrehúzódott megpihenni, de nem sokkal később összeesett. A helyszínen defibrilátor is volt, de nem tudtak segíteni, még pénteken elhunyt. Az egyik résztvevő korábban arról számolt be a 444 szerint, hogy a mentősök figyelmeztettek, hogy ne tartsanak a hőség idején edzést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.