Zidane a Realról: A sok győzelembe nem lehet belefáradni

Mourinho, a Manchester United edzője a madridi középpályásokat dicséri a szuperkupa után.

Arday Attila
2017. 08. 09. 7:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

C. Ronaldo csak a 83. perctől kapott lehetőséget a Real Madridban a szuperkupáért tartott, Manchester United elleni meccsen – nem is őt dicsérte José Mourinho, aki a Real edzője volt, és jelenleg a Unitedet vezeti.  

– Toni Krooshoz, Iscóhoz, Luka Modrichoz és Casemiróhoz nincs hasonló játékos – utalt a Real középpályássorára az európai szövetség oldalán. A meccsen Casemiro és Isco juttatta 2-0-s előnyhöz a Realt, mint Mourinho hozzátette, örül neki, hogy El-győztes csapata ezek után feljött, megnehezítette a BL-győztes dolgát. 

Szerinte az angol élvonalban nincs olyan szintű csapat, mint a Real Madrid, amely más minőséget képvisel. 

Míg Mourinho csodálatosnak nevezte saját együttesét, Zinedine Zidane, a Real mostani trénere saját fiai hihetetlen tehetségét emelte ki. 

– Mindig többet és többet akarunk – utalt arra, hogy tavasszal a Bajnokok Ligája-címvédés mellett megnyerték a bajnokságot is, most pedig már szuperkupagyőztesek. – Ez a meccs szinte tökéletes volt. A sorozatos győzelmekbe nem lehet belefáradni. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.