Fordulatos meccsen diadalmaskodott a Videoton

Az első félidőben még a diósgyőrieknél volt az előny, de a székesfehérváriak összekapták magukat.

MTI
2017. 09. 30. 18:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A székesfehérváriak ezzel két nyeretlen meccs után győztek ismét, a DVTK viszont immár sorozatban négy összecsapáson nem tudott pontot szerezni.

Az első játékrészben egyértelműen a pályaválasztó diósgyőriek akarata érvényesült. Bódog Tamás együttese agresszív játékával meglepte az éllovast s Ugrai góljával 1-0-s előnnyel ment a pihenőre.

A fordulás után más felfogásban futott ki a vendégcsapat a pályára, átvette a játék irányítását, s korán megszerezte az egyenlítő találatot, sőt a játékrész közepére fordított. A folytatásra a DVTK nem esett össze, hét perc múlva egyenlített, ám az utolsó szó a hajrában komoly energiákat mozgósító Videotoné lett, mely Pátkai találatával megszerezte a győzelmet, s megőrizte helyét a tabella élén.

OTP Bank Liga, 11. forduló:

Diósgyőri VTK – Videoton 2-3 (1-0)

Debrecen, 1322 néző, v.: Farkas

gól: Ugrai (17.), Joannidisz (78.), illetve Hadzic (53.), Henty (72.), Pátkai (86.)

sárga lap: Karan (47.), Szarka (84.), illetve Henty (44.), Pátkai (55.), Nego (91.), Stopira (94.)

DVTK:

Antal – Nagy, Lipták, Karan, Tamás M. (Makrai 77.) – Vela, Busai (Kocsis 60.), Nono, Szarka – Joannidisz, Ugrai

Videoton:

Kovácsik – Nego, Juhász, Fiola, Stopira – Hadzic, Varga, Pátkai, Suljic (Szolnoki 92.) – Scepovic (Tamás K. 94.), Henty (Géresi 77.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.